热门文档
- 2025-06-25 00:04:22 2015年江苏省盐城市中考数学试卷(含解析版)
- 2025-06-27 16:00:36 精品解析:2022年广东省中考物理试题(解析版)
- 2025-06-14 16:12:11 《钢铁是怎样炼成的》知识点总结
- 2025-06-25 19:38:53 2016年湖南省永州市中考数学试卷(含解析版)
- 2025-06-25 19:58:45 贵州省黔东南州2019年中考数学真题试题(含解析)
- 2025-06-25 21:43:37 2013年西藏中考数学真题
- 2025-06-25 22:59:55 2012年四川省绵阳市中考数学试卷(学生版)
- 2025-07-02 23:02:18 期末冲刺卷02-八年级地理下学期期末(人教版)(原卷版)
- 2025-06-24 23:57:29 2014年湖北省十堰市中考数学试卷(含解析版)
- 2025-06-25 20:34:07 精品解析: 2022年云南省中考数学真题(原卷版)
- 2025-06-25 20:59:35 精品解析:2023年湖南省岳阳市中考数学真题(原卷版)
- 2025-06-25 21:29:07 2022年湖南省湘西州中考数学试卷 (原卷版)

1、本文档共计 0 页,支持完整阅读内容或进行编辑。
2、本站所有内容均来自网络收集或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考。
2、本站所有内容均来自网络收集或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考。
学生啦:课时作业(一Unit 1 Section I Welcome to the unitReadingWhile shopping I came across a young woman who was trying on sneakers.She told me thatshe used to live in a village with her grandma,and now she just moved back to live with her mum.Her mum bought her some clothes and then asked her to get a new pair of sneakers.I told her Iliked the shoes she was trying on.Hearing what I said,she seemed very excited.As I began to end our conversation,I told her she should definitely get the sneakers if theywere comfortable because they looked good on her..She asked me if they had layaway(分期t预付because the sneakers were a little bit too expensive for her,but she really liked them.Her question took me back to my youth.I grew up relatively poor.Kids with money wouldmake fun of my brother and me as they watched our mother pick fumiture out of the trash.I wasflooded with mixed emotions and with an urge to help her.I asked her whether she would buy them if I were to give her $20 for the sneakers.Shestarted crying immediately.It seemed like she wasn't sure if she should say yes.She accepted themoney after I made up a white lie about winning some money the previous day.She took hersneakers,hugged me tightly,thanked me a hundred times,and ran right up to the register withoutlooking at a single other item the store had.1.What can we learn about the young woman?A.She missed her grandma.B.She knew the author well.C.She was not very wealthy.D.She enjoyed shopping a lot.2.What drove the author to help the young woman?A.The woman's begging expression.B.The author's own experiences.C.The price of the sneakers.D.The beauty of the shoes.3.Why did the author tell a white lie?A.To make the woman trust her.B.To pretend she was rich enough.C.To get the woman to buy the shoes.D.To make the woman accept her help.4.How did the young woman probably feel at the end of the story?A.Excited and grateful.B.Sad and disappointed.C.Ashamed but happy.D.Angry but satisfied.BMost people agree that honesty is a good thing.But does Mother Nature agree?Animals can't



