热门文档
- 2025-06-25 00:04:22 2015年江苏省盐城市中考数学试卷(含解析版)
- 2025-06-27 16:00:36 精品解析:2022年广东省中考物理试题(解析版)
- 2025-06-14 16:12:11 《钢铁是怎样炼成的》知识点总结
- 2025-06-24 23:57:29 2014年湖北省十堰市中考数学试卷(含解析版)
- 2025-06-25 19:38:53 2016年湖南省永州市中考数学试卷(含解析版)
- 2025-06-25 19:58:45 贵州省黔东南州2019年中考数学真题试题(含解析)
- 2025-07-02 23:02:18 期末冲刺卷02-八年级地理下学期期末(人教版)(原卷版)
- 2025-06-25 20:34:07 精品解析: 2022年云南省中考数学真题(原卷版)
- 2025-06-25 20:59:35 精品解析:2023年湖南省岳阳市中考数学真题(原卷版)
- 2025-06-25 21:29:07 2022年湖南省湘西州中考数学试卷 (原卷版)
- 2025-06-25 21:43:37 2013年西藏中考数学真题
- 2025-06-25 22:59:55 2012年四川省绵阳市中考数学试卷(学生版)

1、本文档共计 0 页,支持完整阅读内容或进行编辑。
2、本站所有内容均来自网络收集或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考。
2、本站所有内容均来自网络收集或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考。
学生啦:课时作业(十一)Unit4 SectionⅡGrammar andusage Integrated skillsNext week,Pushpa Nagaraj will appear for her 720th exam.But she won't be taking the examfor herself.Since 2007,she has helped hundreds of visually challenged students take exams byacting as their scribe(抄写员),reading them the questions and then writing down the answersthey give.When Ms.Nagaraj was growing up in Bangalore,the IT capital of India,her father lost hisjob after a back injury.The family suddenly found itself struggling.She thought she'd have to dropout of school.Luckily,her mother managed to raise enough money to educate her through highschool.Today,she's a project coordinator for an IT firm.One day,as she was helping a few visually damaged children cross the road,it struck herhow difficult even everyday tasks could be for them,let alone finishing their education.Ms.Nagaraj wanted to help those children.In India,most children with sight challenges do not have access to specialized schooling.Even for those who attend mainstream classes,timed exams-key for Indian educationalinstitutions,where scores are especially important-present additional difficulties."Many ofthem balk at the thought of writing exams and drop out,"says Ms.Sundararaman,a localeducation expert."And so,their education comes to a sudden stop,midway."Having a scribe canbe the difference between passing and failing.Over the past 12 years,word about Ms.Nagaraj's work has spread-so much that she nowgets requests from people from all over India.She has also set up a network of volunteers thatposts requests through a WhatsApp group.Ms.Nagaraj is keenly aware of ongoing challenges,the chief of which is that,every once in awhile,she has to refuse requests from students to give them the answers during exams.Anotherchallenge is to expand the circle of scribes.Despite these,she is very grateful for having theopportunity to help others."I have no complaints.Actually,I feel very blessed,she says.1.What do we know about Ms.Nagaraj from Paragraph 2?A.She suffered from a back injury.B.She struggled to finish her high school.C.She raised enough money from an IT firm.D.She had to work to help support her family.2.What does the underlined word "balk"in Paragraph 4 probably mean?A.Become hesitant.B.Feel unsatisfied.C.Are hopeful.D.Are surprised.3.What challenge does Ms.Nagaraj have to overcome?A.The limited number of scribes.B.The large quantity of exams to take.C.The request to repeat questions in the exam.D.The building of a network of volunteers.



